Привітання освітянам з нагоди професійного свята

10:01 3 Жовтня 2021

Дорогі освітяни!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята. Саме Ви вносите вагомий вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб – знання! Ви цеглинка за цеглинкою формуєте особистість, яка відстоїть, піднесе і передасть нащадкам могутню, квітучу, європейську Україну. Ви вчите відчувати, мислити та діяти!

Висловлюємо щиру вдячність за Вашу творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас Ви даруєте своїм учням.

Переконані, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному спраглому до знань дитячому серцю.

Цьогоріч Дрогобицька громада розширилася до нас доєдналися навчальні заклади 31 села. Однак, наше завдання – належні умови праці та навчання у кожному куточку нашої територіальної громади. Бо тільки спільно ми зуміємо довести усім – освіта Дрогобиччини конкурентоспроможна, якісна та затребувана. Про наші успіхи красномовніше говорять перемоги учнів Дрогобича та територіальної громади в численних конкурсах, олімпіадах та в ЗНО. Тож маємо втримувати на високому рівні досягнення, які спільно надбали.

Висловлюємо щире захоплення Вашою відданою та невтомною працею. Тож бажаємо Вам, хай на благородному освітянському шляху Вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Натхнення Вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої України!

З повагою міський голова Дрогобича Тарас Кучма
та секретар Дрогобицької міської ради Орест Каракевич

Перейти до вмісту