Привітали та підтримали: породіллі отримали чергові пакунки з необхідними речами

12:48 22 Липня 2022

Цього тижня Дрогобицька громада поповнилась новими мешканцями. У пологовому будинку міста на світ народилось п’ятеро малюків — одна дівчинка та чотири хлопчики, серед яких одна дитина з числа внутрішньо переміщених осіб.

Вчора, 21 липня, за традицією, яка зародилась від початку повномасштабного вторгнення росії на Україну, міський голова Тарас Кучма спільно з керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко завезли пакунки із необхідними речами для новонароджених. Їх вручають як матерям, які прибули до Дрогобича як переміщені особи, так і дрогобичанкам та матерям із інших територіальних громад.

Народження дитини — це велике щастя. Бережіть себе, дбайте про себе та своїх маленьких українців і пам’ятайте — дитина щаслива тоді, коли щасливі її батьки. Нехай ваші діти зростають у мирній і квітучій Україні. Зараз у нас всіх єдине бажання —мир в незалежній Україні та перемога наших військових, — наголосив Тарас Кучма.

Нагадаємо, такі пакунки вирішили формувати з перших днів війни, щоб підтримати та допомогти породіллям і новонародженим. Оскільки війна ослаблює не лише морально, а й фінансово, керівництво міста вважає своїм обов’язком допомагати необхідними речами жінкам, які народжують. Відтак, у пакунки кладуть дитячі речі, пляшечки та суміші, коцики, рушнички та забавки для немовлят.

Перейти до вмісту