Привітали найрідніших – для підопічних Дрогобицького міського територіального центру організували свято матері

10:33 15 Травня 2023

Цими днями у світлиці Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування відбувся літературно-музичний захід «Тобі, матусенько, низесенько вклонюсь!». Захід організували для  підопічних терцентру, яких Господь благословив даром материнства. Як зазначила керівник терцентру Марія Лютик – в умовах війни свято матері має особливе значення, адже саме завдяки доброму прикладу й жертовній любові українських жінок виросло молоде покоління Героїв, які нині захищають рідний край від окупантів.

Також Марія Лютик привітала усіх присутніх із найтеплішим святом травня та наголосила, що мати – це не лише добрі очі й ласкаві руки, а й берегиня сімейного тепла, миру і любові, ангел-хранитель, який завжди оберігає своїх дітей від лиха.

Під час концертної програми на честь Пресвятої Богородиці, неньки України й земної матінки у виконанні хору «Калинонька» прозвучали відомі пісні: «Прославимо Маму», «Мамина сорочка»,  «Світлиця» та ряд інших. У перервах між музичними номерами Ніна Палієнко та учасниці хору «Калинонька» (Ганна Дмитруш, Марія Кирилич, Любомира Михайлюк, Марія Мельник і Софія Грик) задекламували поетичні рядки. На свято завітали й вихованці зразкової літературно-творчої студії «Любисток» Палацу дитячої та юнацької творчості Дрогобича, які подарували усім присутнім віршовані вітання.

На завершення заходу працівники терцентру вручили гостям свята солодощі та пахучі квіти, що є символом весни, миру й перемоги, якої ми всі з нетерпінням чекаємо.

Перейти до вмісту