Президент польського Битома висловив підтримку українському народу та Дрогобицькій громаді

11:52 23 Лютого 2022

На адресу міського голови Дрогобича Тараса Кучми та громади міста надійшов лист від президента Битома Маріуша Волоша.

Бургомістр Битома висловлює свою підтримку українському народу та занепокоєний ескалацією збройного конфлікту в Україні. Оскільки місто-партнер має багаторічні теплі відносини із Дрогобичем та спільно реалізовує низку проектів.

Ми поляки – жителі Битома, пам’ятаємо часи радянського поневолення, тому висловлюємо повну солідарність із вами, дрогобичанами та всім українським народом. Сподіваємось, що незабаром ваші зусилля щодо збереження миру та єдності Української держави принесуть свої плоди і ми зможемо без страху зустрітися та продовжувати співпрацю між нашими містами-партнерами. Хочу запевнити вас у своїй особистій відданості справі незалежної України та висловлюю готовність надати посильну допомогу мешканцям Дрогобича. Хай живе Україна!, – йдеться в офіційному листі Маріуша Волоша.

Лист завершується словами підтримки в адресу мешканців Дрогобицької громади та керівництва міста. Оскільки, як підкреслюють польські партнери – співпраця з містами-побратимами в Україні є одним із важливих елементів у розбудові та розвитку транскордонного співробітництва.

Перейти до вмісту