Представники Молодіжної ради успішно завершили стажування у мерії міста

11:17 31 Травня 2023

Цими днями представники Молодіжної ради Дрогобича завершили стажування у Дрогобицькій міській раді. Наприкінці березня цього року два десятки молодих людей розпочали стажування у різних структурних підрозділах та відділах мерії. Таке навчання для них організував відділ сім’ї та молоді ДМР.

Як стверджує керівниця відділу Олександра Пашко – молоде покоління має величезні перспективи та потенціал у соціальному та професійному сенсі, через що швидше за інших представників суспільства здатні оволодіти новими знаннями та компетенціями.

Стажування у відділах мерії для представників Молодіжної ради проводили з метою підвищення громадської активності молоді, залучення їх до державотворчих процесів у громаді, моніторингу їхніх думок та креативних ідей.

Стажування проходило у два етапи – теоретична частина, де молодь знайомилась із процесами роботи, а згодом вони перейшли до виконання практичних завдань.

Так, у п’ятницю, 26 травня у світлиці мерії представники Молодіжної ради міста мали підсумкову зустріч із кураторкою проекту Олександрою Пашко. Молодим стажерам вручили сертифікати про завершення навчання, відтак вони мали змогу поділитись своїми враженнями та напрацьованими за цей період.

 Я хочу, щоб молодь у Дрогобичі себе реалізовувала. Не боялась продукувати нові ідеї та проекти. Сподіваюсь, що час на стажуванні ви провели з користю, мали змогу ознайомитись із специфікою роботи різних відділів та структурних підрозділів, а також посадовими обов’язками працівників міської ради. Вітаю вас із завершенням стажування та вірю, що разом ми зробимо наше місто ще кращим, – звернулась до молоді Олександра Пашко.

На завершення зустрічі молодь поділилась своїми враженнями від стажування, напрацьованими ідеями та проектами, які б вони хотіли реалізувати у Дрогобичі. Серед найпоширеніших – велопарк, кіноперегляди, оновлення вуличного лекторію, заходи чи майстер-класи по вибору професії, професійній реалізації тощо.

Перейти до вмісту