Працівників, які потрапили під оптимізацію, забезпечать роботою, – Володимир Чуба про реорганізацію пологового будинку міста

10:43 1 Червня 2022

З огляду на суспільне обговорення теми реорганізації Дрогобицького пологового будинку, у відділі охорони здоров’я дали роз’яснення. За словами начальника відділу Володимира Чуби, Дрогобицький міський пологовий як функціонував, так і буде функціонувати та надаватиме ті ж послуги. Їхню якість також буде збережено. Працівники, які підлягають скороченню, будуть забезпечені роботою шляхом переміщення на інші робочі місця чи в інші структурні підрозділи медицини міста. Основна кількість працівників буде збережена – зазначає Володимир Чуба.

Ми знаємо, що ми робимо і ми знаємо куди ми рухаємось, без реорганізації працівники пологового будинку ризикували б потерпати від несвоєчасних оплат за працю, а медустанова нарощувала б борги, – зазначив Володимир Чуба.

Посадовець наголосив, що всім працівникам запропоновано альтернативні вакансії у Дрогобицькій міській лікарні №1 з якою і об’єднюють пологовий будинок міста. Тож ситуація не має підгрунтя для інформаційного «шуму».

Перейти до вмісту