Поточні та капітальні ремонти у Стебнику: над чим працюють сьогодні та що у планах?

8:45 6 Квітня 2023

З початком весни у Дрогобицькій громаді триває підготовка до ремонту доріг, проводиться замощення доріжок та тротуарів, а також – поточні ямкові ремонти проблемних відрізків вулиць.

Такі роботи активно тривають і у Стебнику – другому за розміром та чисельністю жителів населеному пункті Дрогобицької громади.

Як інформують у Департаменті міського господарства – по низці вулиць ведеться підготовка до оголошення процедури тендерних закупівель, паралельно тривають ямкові ремонти доріг та замощення тротуарів бруківкою.

Що стосується проблемного відрізку дороги на вулиці Мекелити – зараз ведеться підготовка до оголошення тендеру. Закупівлі планують провести в квітні. Мова йде про відрізок дороги від перехрестя з вулицею Шептицького до виїзду зі Стебника в напрямку Доброгостова.

Окрім цього в планах Департаменту завершити ремонт вулиці Стуса та провести ремонт низки прибудинкових територій. До цього готові долучатись місцеві депутати, – коштами, передбаченими на здійснення їхньої депутатської діяльності.

Також в планах на цей рік – поточний ремонт вулиці Забівка та продовження ямкових ремонтів по мікрорайонах Солець, Колпець та Болехівці.

Минулого тижня ямковий ремонт провели на відрізках вулиць Трускавецька, перехресті вулиць Дрогобицька-Грушевського та Володимира Великого.

Паралельно у Стебнику тривають роботи з брукування пішохідної доріжки біля Скверу Героїв Небесної Сотні, від перехрестя вулиць Грушевського-Дрогобицька до майдану Шевченка.

Всі розпочаті роботи продовжуватимуть за відновлення сприятливих погодних умов.

Що ж стосується центральної площі, майдану Шевченка, – тут планують провести капітальну реконструкцію. Як стверджують в управлінні капітального будівництва Дрогобицької міської ради – проект реконструкції головної площі Стебника планують виготовити вже в цьому році, як тільки сесією міськради буде виділено кошти на його розробку.

Перейти до вмісту