Польсько-українське партнерство: Еліза Дзвонкєвіч в офіційному листі привітала Тараса Кучму з перемогою та запевнила про подальшу співпрацю

11:18 2 Грудня 2020

Впродовж багатьох років Дрогобич активно співпрацює з містами Республіки Польща. Зокрема, плідну співпрацю налагоджено між Дрогобицьким та Краківським водоканалами. Активно Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет та керівництво міста співпрацюють з Генеральним Консульством Республіки Польща у Львові.

Днями на адресу Дрогобицької міської ради надійшов офіційний лист від Генеральної консулки Республіки Польща у Львові Елізи Дзвонкєвіч.

У своєму листі Еліза Дзвонкєвіч привітала Тараса Кучму з переобранням на відповідальну та почесну посаду Голови Дрогобицької ОТГ.

«Це висока честь отримати довіру громади вдруге, адже голова відповідає за її економічний, соціальний та культурний розвиток.
Нас поєднує досвід плідної співпраці, під час якої нам вдалося випрацювати механізми реалізації важливих справ для розвитку польсько-українських взаємин на регіональному рівні.
Я впевнена, що нам вдасться продовжити позитивну тенденцію наших стосунків також і в подальшому», – йдеться у листі Генеральної консулки Елізи Дзвонкєвіч.

У відповідь Тарас Кучма у своєму листі подякував Елізі Дзвонкєвіч за привітання і також запевнив про подальший розвиток українсько-польського партнерства.

«Для мене висока честь отримати від Вас вітання з нагоди мого переобрання на посаду міського голови міста Дрогобича.
За роки нашої співпраці нам вдалося вибудувати чіткий вектор розвитку українсько-польських відносин на регіональному рівні.
Наша співпраця завжди була відкритою, спрямованою на зростання ефективності в досягненні спільних цілей. Наші зустрічі завжди відбувалися у дружній атмосфері і є для мене надзвичайно важливими.
Як міський голова запевняю Вас, що надалі сприятиму розвитку українсько-польських ініціатив, які можливі за рахунок обміну досвідом та напрацювання спільних проєктів», – йдеться у листі Тараса Кучми до Елізи Дзвонкєвіч.

Перейти до вмісту