Подякували за працю та волонтерство: у Дрогобичі відзначили громадські організації, які опікуються людьми з особливими потребами

10:57 26 Вересня 2022

23 вересня, в межах відзначення Дня міста Дрогобича, відбулась зустріч міського голови Тараса Кучми з керівниками громадських організацій, які опікуються людьми з особливими потребами.

Очільник міста відзначив роботу волонтерів та організацій, які щоденно працюють з молоддю та людьми з обмеженими можливостями, подякував за їхнє милосердя, самовідданість та жертовність.

Сьогодні тут зібрались не просто люди, які представляють певні організації нашого міста, тут зібрались люди, які творять добро. Адже ворогу лише на руку, якщо ми не будемо волонтерити, допомагати ближнім та докладати зусиль до спільної перемоги. Ворог зацікавлений у тому, щоб ми втратили силу духу і почали боятись. Щоб ми зріклись своєї культури, історії та майбутнього. Але, ви, своєю щоденною працею лише показуєте, що ми нічого не боїмося і будемо боротися до кінця, до Перемоги, — привітав присутніх Тарас Кучма.

Під час зустрічі 25-ох представників ГО відзначили грамотами та матеріальними нагородами — за сумлінну працю у сфері соціального захисту людей з інвалідністю.

Також було відзначено місцеві громадські організації, які працюють з людьми з інвалідністю:
Центр денного догляду для молоді з інтелектуальними порушеннями «Дивовижні долоні» Благодійного фонду «Карітас» (керівник – Анатолій Смолень).
Дрогобицьке добровільне товариство захисту дітей-інвалідів «Надія» (голова – Ірина Дзюрах).
Дрогобицький центр «Реабілітація інвалідів» (голова – Наталія Ніколаєва).
Дрогобицька міська асоціація Львівської Обласної Асоціації Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України (голова – Мирослава Лудин).
Дрогобицька міжрайонна первинна організація УТОС (голова – Ярослав Свірк).
Дрогобицька територіальна організація УТОГ (голова – Романа Головіна).
Дрогобицьке товариство сприяння хворим діабетом (в.о. голови – Ніна Палієнко).
Дрогобицький міський осередок Всеукраїнської громадської організації жінок-інвалідів «Донна» (голова — Орися Кузьмяк).
Територіальна Асоціація інвалідів «Серце допомоги» (голова – Василь Мороз).
Стебницьке добровільне товариство захисту дітей-інвалідів «Надія» (голова – Катерина Бурак).

На завершення зустрічі вихованці Дрогобицького музичного фахового коледжу імені Василя Барвінського Ганна Петренко та Андрій Лудчак виконали патріотичні музичні композиції тим самим створивши присутнім святковий настрій.

Перейти до вмісту