Подяка бізнесу за допомогу: у міськраді відзначили компанію, працівники якої три місяці волонтерять

15:45 6 Червня 2022

Міський голова Тарас Кучма вручив подяки представникам бізнесу, які з часу повномасштабного вторгнення росії на українські землі активно долучаються до волонтерської діяльності задля підтримки України.

Подякою було відзначено групу компаній «Екніс-Інжиніринг», яка від початку повномасштабних воєнних дій виділяла транспортні засоби для перевезення гуманітарної допомоги, а працівники фірми неодноразово залучались в якості волонтерів та здійснювали перевезення необхідних вантажів з Дрогобича до гарячих точок.

Окрім цього компанія долучалась до багатьох волонтерських ініціатив, спільно з Дрогобицькою міською радою та Гуманітарним Координаційним Центром Дрогобича.

Відтак за три місяці ТОВ «Екніс-Інжиніринг» виділяла кошти на виготовлення протитанкових та автомобільних їжаків, закупівлю пального для робочих потреб, гуманітарних перевезень та підтримки Нацгвардії.

Мікроавтобуси та працівники фірми залучались до кожної гуманітарної поїздки з Дрогобича в «гарячі» точки. Туди везли гуманітарну допомогу, на зворотньому шляху здійснювали евакуацію поранених. В тому числі було придбано та передано бронежилети та спецзасоби для військових.

У співпраці з міською радою та Гуманітарним Координаційним Центром здійснювалась доставка позашляховиків з-за кордону та подальша передача їх на потреби військових підрозділів, які зараз дислокуються на передових позиціях фронту.

Компанію та її співробітників, які активно долучились до волонтерської роботи, відзначили подяками під час понеділкової апаратної наради в міській раді.

Тарас Кучма вручив подяку особисто генеральному директорові групи компаній «Екніс-Інжиніринг» Віталію Сенчуку та подякував на свідому громадянську позицію та наближення перемоги.

Також Тарас Кучма передав подяки співробітникам фірми – Ігорю Саєнку, Андрію Кравцову та Дмитру Плаксіну, які багаторазово залучались до волонтерської місії та перевозили гуманітарні вантажі з Дрогобича до гарячих точок та міст центральної і південно-східної України, які постраждали від ворожих обстрілів.

Від кожного з нас залежить стійкість України. Хтось воює на передовій. Хтось тут – в тилу. Щоб зберегти нашу українську ідентичність і зберегти нашу державу. Тому всі ми долучаємось, як можемо, щоб підтримати наших захисників і наблизити перемогу, – наголосив директор компанії Віталій Сенчук.

ТОВ «Екніс-Інжиніринг» працює в столиці у галузі електроенергетики. Протягом останніх трьох місяців фірма тимчасово перебувала в Дрогобицькій громаді та у співпраці з міською радою реалізовувала чимало волонтерських ініціатив.

Перейти до вмісту