Подарунки від Чудотворця: родинам загиблих та померлих Героїв вручили символічні дарунки з нагоди свята

15:19 19 Грудня 2022

Проявляти увагу та підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. З нагоди Дня святого Миколая у мерії міста зібрали родини загиблих Героїв, щоб подарувати дітям святковий настрій та вручити подарунки від Чудотворця.

Так, з ініціативи міського голови Дрогобича Тараса Кучми та керівниці Дрогобицького міського центру соціальних служб Оксани Матчишин 15 грудня у мармуровій залі Дрогобицької ратуші зібрали понад 40 родин загиблих та померлих Героїв Дрогобицької громади, щоб вручити їм святкові пакунки.

Усім дітям та сім’ям роздали продуктові набори, солодощі, ранці, канцтовари та інші необхідні речі.

Усіх присутніх з прийдешнім святом Миколая привітав очільник громади Тарас Кучма, який побажав сім’ям родинного тепла та миру.

Наше завдання – пам’ятати, що ми живемо за тих, хто нас покинув. Пам’ятати про те, що у нас є діти – наше майбутнє. Заради яких ми влаштовуємо ці заходи, вручаємо подарунки та не падаємо духом. Саме заради дітей ми маємо вірити у нашу перемогу, заради якої полягли ваші близькі та рідні і радіти життю на зло нашим ворогам. Сьогоднішнім заходом хочемо вчергове нагадати – ви не одні, ми поряд з вами, щоб подарувати тепло та радість у цей період. Мирних усім свят, віри в диво та в нашу перемогу, – звернувся до присутніх Тарас Кучма.

Окрім цього, музичний дарунок присутнім подарував вокальний ансамбль Дрогобицької дитячої музичної школи №1, керівники Наталія Коцюба та Наталія Древняк.

Захід завершили спільним фото.

Ведучою дійства була Уляна Воят.

Перейти до вмісту