Подарували перші в житті вишиванки: в День Незалежності Тарас Кучма привітав новонароджених дрогобичан

15:36 24 Серпня 2022

Привітали з народженням малюків та Днем Незалежності — 24 серпня міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко здійснили чергову поїздку в пологовий будинок міста.

За останні сім днів в медичній установі на світ з’явилось дев’ять українців та українок — чотири хлопчики та п’ять дівчаток.

Не зраджуючи традиції, кожній матері вручили пакунки із речами першої необхідності, зокрема, дитячим одягом, пляшечками, сумішами, забавками для новонароджених тощо.

Окрім цього, з нагоди свята, очільник громади Тарас Кучма та Олександра Пашко подарували символічні в цей день подарунки — дитячі бодіки з вишивками.

Радий бачити ваші щасливі обличчя, народження маленьких українців — справжнє свято. Нехай вони зростають у мирній, незалежній та квітучій країні. А ми, зараз, боремось та робимо все можливе, щоб перемога настала якнайшвидше, — побажав породіллям Тарас Кучма.

Додамо, з початку війни, у Дрогобичі прийняли рішення формувати та дарувати пакунки із необхідними речами для жінок, які народили. У міській раді є бачення добру ініціативу втілювати в життя до кінця року.

Перейти до вмісту