Подарували малечі незабутнє свято – у Дрогобичі пройшов мюзикл Павла Табакова «Фабрика Санти»

14:29 29 Грудня 2021

Півтори години різдвяного настрою та занурення в казкову атмосферу – у Дрогобичі пройшов авторський мюзикл Павла Табакова – «Фабрика Санти». На сцені Народного Дому, у яскравих костюмах та з спецефектами, ожили казкові герої, ельфи, сніговики та навіть дерева. За сюжетом – головна героїня мюзиклу Роксана – випадково зустріла помічників Санти і потайки стрибнула за ними у чарівний портал, який переніс її до казкової фабрики. Саме тут і починаються її пригоди. Чому фабрика зупинилася, куди подівся Санта та чому лютує Королева ночі – і найголовніше, чи вдасся головній героїні врятувати Новий рік та Різдво? На усі ці питання і шукає відповіді Роксана.

Глядачі, а це були діти із багатодітних та малозабезпечених родин Дрогобича та територіальної громади, із великою цікавістю спостерігали за пригодами і героями мюзиклу, вболівали за їхні долі та спільно виконували різдвяних пісень.

Ще однією особливістю мюзиклу «Фабрики Санти» є те, що до акторської гри задіяно творчу школу Павла Табакова, а це близько 60 дітей. Тож виходить, що діти для дітей творять диво та казку на сцені.

Мюзикл Павла Табакова у Дрогобичі пройшов вперше і був ініційований начальницею відділу культури та мистецтв Управління культури та туризму ДМР Лесею Татарською. До цього – мюзикл проходив лише у Львові і Києві.

На музичному дійстві був присутній і міський голова Дрогобича Тарас Кучма, який привітав присутніх із різдвяними та новорічними святами, а також подякував Павлу Табакову і творчим дітям, що відгукнулись на запрошення і розпочали свій цьогорічний різдвяний тур із успішного міста – міста Котермака. «Це є символічно і неодмінно принесе успіх впродовж усіх гастролей», – наголосив очільник громади.

По завершенні мюзиклу – о 19:00 відбувся сольний концерт Павла Табакова, де кожен із присутніх зміг насолодитись щирою українською піснею та спільно поколядувати.

Перейти до вмісту