Подарували дітям свято: Тарас Кучма привітав вихованців «Оранти» із різдвяно-новорічними святами

13:17 20 Грудня 2021

Напередодні найочікуванішого зимового дня дітвори – Святого Миколая, вихованцям «Оранти» подарували свято – омріяні дарунки та зустріч із Чудотворцем. До діток завітав міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із керівником Служби у справах дітей ДМР Ігорем Якимом, а також  представниками Благодійної організації «Благодійний фонд «Чародійка»» (керівник Наталія Степаненко) та представниками Громадської організації міста «Народна самооборона Львівщини». Останні, четвертий рік поспіль обдаровують потребуючих діток Дрогобиччини подарунками напередодні Свята Миколая та Різдва.

Гостей в «Оранті» зустріли тепло – діти підготували насичену програму – театралізоване дійство про те, як вони чекають Святого Миколая та готуються до зустрічі із ним. До вистави були залучені усі: від найстарших до найменших вихованців дитячого будинку. Святкове дійство було переплетене піснями, декламуванням віршів та яскравими костюмами. Запрошені були розчулені побаченим, а також майстерним виконанням ролей юними умільцями.

Кульмінацією заходу стало вручення подарунків Святим Миколаєм від гостей свята. Кожен вихованець отримав по кілька пакунків, про які мріяв. Діти дякували за турботу та запрошували гостей частіше їх відвідувати.

На завершення зустрічі міський голова Дрогобича Тарас Кучма побажав діткам, щоб у новому році здійснилися їхні найзаповітніші бажання та мрії, щоб вони були здоровими та досягали поставлених цілей у житті.

Перейти до вмісту