Перші кроки до співпраці: Дрогобич прийняв делегацію з Сумщини

17:29 6 Липня 2022

Сьогодні, 6 липня, в рамках рекреаційного перебування на теренах Дрогобицького району, до Дрогобича завітали представники Юнаківської громади з Сумщини.

Посадовці місцевої ради зустрілись з міським головою Дрогобича Тарасом Кучмою, поділились враженнями від перебування в нашому регіоні та процесу оздоровлення дітей, яких вивезли до нас, подалі від воєнних дій, які тривають на сході України.

У складі делегації до Ратуші завітали посадовці Юнаківської селищної ради – Наталія Споденейко, Аліна Кучер, Тетяна Коробченко та Тетяна Кохана, які супроводжували дітей з Сумщини.

Міський голова Тарас Кучма поспілкувався з гостями, обговорив стан справ у їхній громаді, вручив символічні подарунки та запропонував екскурсію містом, щоб ближче познайомитись з туристично привабливими місцями Дрогобича.

У зустрічі взяли участь директор КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимир Кондзьолка та начальник організаційного відділу Ірина Кушнір. Куратором візиту виступив Віталій Мойсеєнко, – помічник народного депутата України Андрія Кота, який працює над перспективою підписання меморандумів між східноукраїнськими містами та громадами Львівщини.

В рамках налагодженої співпраці, понад сім десятків дітей з Сумщини зараз перебувають на території Дрогобицького району, інтегруються в західноукраїнські традиції, спілкуються з однолітками та оздоровлюються, зміцнюючи фізичне та психологічне здоров’я подалі від воєнних дій.

Перейти до вмісту