Останній дзвоник: Марафон привітань

15:13 29 Травня 2020

Петро Шев’як – начальник відділу освіти ДМР

Щиро вітаю усіх освітян, випускників, батьків, працівників закладів освіти, учнів з завершенням навчального 2020 року. Бажаю усім нових звершень, здоров’я, наснаги, відмінних здобутків на ЗНО, веселих канікул та гарних відпусток. Випускники, ніколи не зупиняйтесь на труднощах. Пам’ятайте, дорогу долає той, хто йде. Тож щасливої, успішної дороги Вам у нове життя.

Наталія Мичуда – директор Стебницької гімназії №6 ім. Героїв АТО

Вітаю усіх зі святом Останнього дзвоника. Щиро вдячна Богові ,що дав мені можливість бути директором Стебницька Гімназія Номер Шість імені Героїв АТО і Вашою вчителькою.З сумом заходжу сьогодні в порожню гімназію….
Дорогі мої! Я вірю у кожного з Вас і люблю Вас.
Гарних сонячних, безпечних літніх днів Вам!
Щиро хочу подякувати батькам,які довірили нам своїх дітей.Спасибі Вам ,за розуміння,особливо,за підтримку в часи ” дистанційки”,за спільні подорожі,за несподіванки,за Ваші щирі серця.
Кожна людина здатна сама написати своє життя як казку. В когось вона страшна, в когось нудна та побутова (це звучить дивно, але багато хто таки примудряється зробити свою особисту казку нудною).
Але кожен має шанс написати своє життя як чарівну казку.З пригодами, дивами та скарбами. І стати в кінці казки Королем чи Королевою.Станьте ними!

https://www.facebook.com/100001512325342/videos/3247282211998824/

Ольга Заяць – директор Дрогобицького ліцею та Владислав Єнчке – Президент учнівського самоврядування ліцею

Відеопривітання зі Святом Останнього дзвоника директора Дрогобицького ліцею Ольги Заяць та Президента учнівського самоврядування ліцею Владислава Єнчке.

Опубліковано Дрогобицький ліцей Пʼятниця, 29 травня 2020 р.

Перейти до вмісту