Освіта Дрогобича із новим керівником: Романа Грицая представили директорам закладів освіти Дрогобича та громади

16:02 7 Червня 2023

У ці дні відбулась нарада керівників закладів освіти Дрогобича, Стебника та територіальної громади за підсумками завершення навчального року. На нараді директорам освітніх закладів представили новопризначеного керівника відділу освіти ДМР Романа Грицая. Головного освітянина Дрогобича керівникам освітніх закладів представив Юрій Кушлик, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин.

Роман Грицай, депутат Дрогобицької міської ради двох скликань, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, голова постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту. До призначення на посаду керівника відділу освіти ДМР працював викладачем ВПУ-19.

Новий начальник відділу освіти Роман Грицай найперше привітав керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти з закінченням навчального року, подякував педагогам за непросту працю в час війни, вів мову про мережу освітніх закладів у новому навчальному році та запевнив усіх присутніх, що освіта Дрогобича та територіальної громади і надалі буде розвиватися та займати передові позицій як на Львівщині так і в Україні.

Окрім цього під час наради порушили низку актуальних для освіти Дрогобича питань – питання укриттів при освітніх закладах міста та громади, старт мовних таборів при ліцеях та гімназіях, питання випускної документації, а також іншу актуальну проблематику розвитку освітньої мережі Дрогобицької територіальної громади.

Перейти до вмісту