Оперативна інформація Міжрегіонального координаційного штабу з протидії коронавірусу на Дрогобиччині станом на 9:00 26 березня

9:36 26 Березня 2020

Станом на 9:00 26 березня за останню добу на Дрогобиччині не зафіксовано нових випадків госпіталізації хворих з підозрою на коронавірус.

На Львівщині з підозрою на коронавірус є 115 осіб. У період з 21:45 25 березня по 8:00 26 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб.

Загалом у двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

В Україні зафіксовано 145 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав. За добу виявлено 32 нові випадки.

П’ятий летальний випадок від коронавірусу зафіксовано у Івано-Франківській області. Померла жінка, яка 23 березня разом із чоловіком поступила в лікарню з підозрою на коронавірусну інфекцію. Жінка довго займалась самолікуванням і запізно звернулась до лікарів. На жаль, урятувати пацієнтку вже не вдалося, вона померла за добу. Інфікування на COVID-19 було лабораторно підтверджено вже після смерті. Її чоловік наразі продовжує перебувати в лікарні, його стан середнього ступеня тяжкості.

Загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 у світі становить 471 317 осіб.

Під час карантину через спалах COVID-19 кожен з нас потенційно може інфікуватися. Тому кожен раз, виходячи з дому, пам’ятай – ти наражаєш на небезпеку себе та інших людей. МОЗ України радить самоізолюватися та виходити з дому тільки у разі нагальної потреби.

Будьте розумними, бережіть себе та своїх близьких. Тримайте дистанцію, мийте руки та залишайтеся вдома!

Перейти до вмісту