Оновлення в освіті: школи Дрогобича освоюють нову техніку та меблі з Німеччини

14:39 11 Січня 2023

Наприкінці грудня Дрогобич отримав фуру з меблями та технікою з Німеччини. В складі отриманої допомоги були комплекти шкільних меблів, а також техніка для підсилення матеріально-технічної бази навчальних закладів.

Кожен комплект меблів включає в себе робочий стіл та крісло для вчителя, подвійні шкільні парти в кількості 13 штук та учнівські крісла, кількістю 26 штук.

Комплекти шкільних меблів розподілили між гімназією №8, ліцеєм №4 та ліцеєм №14.

Окрім цього дві школи поповнились мультимедійним обладнанням. Від учора педагоги ліцею №3 та ліцею №16 підключають та освоюють нову техніку, аби по завершенні зимових канікул навчання школярів було цікавим та інтерактивним.

«Ось так виглядає міжнародна співпраця в дії. Наші ліцеї та гімназії вже освоюють новеньке обладнання та меблі. Ще раз дякую всім дотичним! За те, що допомагаєте робити навчання дітей комфортнішим і мультимедійнішим» – наголосив начальник відділу освіти Віталій Вовків.

Нагадаємо, поповнити матеріально-технічну базу освітніх закладів вдалось завдяки проекту Giz «Improving civil protection in municipal partnerships with Ukraine» у партнерстві з Engagement Global, Федеральному міністерству економічного співробітництва і розвитку та КУ «Інститут міста Дрогобича».

Загалом отримана з Німеччини гуманітарна підтримка включала в себе два пакети допомоги: шкільний складався з меблів, техніки та дитячого майданчика, енергетичний – з генераторів для комунальної сфери.

Отриманий майданчик для дитячого дозвілля, який включає в себе гірку, гойдалки, турніки та інші комплектуючі планують встановити на території ліцею №3. А планшети розподіляють між талановитими учнями та дітьми загиблих воїнів.

Перейти до вмісту