Оновили автопарк підприємства: СМУ поповнилась новим піскорозкидувачем на зиму

13:09 15 Листопада 2022

До зимово періоду КП «Служба муніципального управління» поповнилась новим піскорозкидувачем. Техніку вдалось закупити через тендер за сприяння місцевого бюджету. Обладнання обійшлось комунальному підприємству у 573 тис.грн. Цими днями його доставили в Дрогобич. Як стверджує керівник КП «СМУ» Володимир Суда – нова техніка, яка працюватиме на базі МАЗ, допоможе у зимовий період посипати вулиці міста піском та сіллю, а також розчищатиме вулиці Дрогобича від снігу.

Загалом, за твердженнями Володимира Суди, їхня комунальна установа до зими повністю готова – уся необхідна техніка відремонтована та оновлена, а також закуплено суміші для посипки доріг.

Наше підприємство на зимовий період уже закупило 210 т.солі та піску. Також підготовлено 180 ящиків, які буде розміщено на центральних вулицях міста для зберігання в них піско-суміші. Окрім цього, приведено в стан готовності усю необхідну техніку, яка працюватиме та очищатиме дороги міста в зимовий період. Паралельно, створено спеціальний резерв паливно-мастильних матеріалів на випадок непередбачуваних ситуацій, – додає Володимир Суда.

Для якісного прибирання снігу та обробки проїжджих частини і тротуарів працівники СМУ привели в готовність наявну техніку. Мова іде про Bobcat Jcb, грейдер, трактор МТЗ, КАМАЗ, МАЗ, автомобілі із відвалом та вантажні автомобілі.

Також на цьогорічний зимовий період ми придбали нові щітки для очищення доріг, які будемо використовувати на трактор МТЗ-82 та ЗІЛ-130 із відвалом. Констатую, що наше комунальне підприємство до зими повністю готове, – стверджує Володимир Суда.

Перейти до вмісту