«Одягни воїна в бронежилет»: Молодіжна рада Дрогобича скерувала на фронт чотири бронежилети! Збір коштів триває

14:05 13 Квітня 2022

Молодіжна рада Дрогобицької громади, яка активно долучається до цікавих ініціатив та проектів в місті – вирішила підтримати українських воїнів та наблизити день перемоги. Так, члени Молодіжної ради із початком війни оголосили збір коштів на придбання бронежилетів для воїнів.

Юним активістам вдалося зібрати понад 29 тис.грн. За ці кошти – точніше 26 500 – було придбано чотири бронежилети для українських захисників. Амуніцію уже скеровано воїнам.

Спільними зусиллями ми змогли допомогти зберегти життя чотирьом воїнам. Дякуємо кожному, хто долучився і долучається, адже ми не зупиняємося на цьому і продовжуємо збір коштів для наших захисників, – наголосила Єлизавета Ніколаєнко, координаторка Української волонтерської служби в Дрогобичі.

Як стверджують активісти – на пластини від кожного бронежилета вони приклеїли карточки з побажаннями для воїнів, а також з дописом, що після завершення війни, захисник, який отримав цей бронежилет має зв’язатися з Молодіжною радою і повернути його для музею.

Збір коштів на добру справу триває – тепер активна молодь міста поставила собі нову мету – зібрати фінанси на придбання бронежилетів для цілого відділення, 10 воїнів.

Допомогти може кожен бажаючий – кошти слід перераховувати за номером рахунку: ПриватБанк 4149 4993 8990 8920.

Разом до перемоги! Все буде Україна!

Перейти до вмісту