Оголошено конкурс «Будуємо країну без бар’єрів разом!»

11:23 21 Грудня 2021

З 10 грудня по 8 лютого Міністерство соціальної політики проводить конкурс на кращий соціальний проект чи ініціативу.
Запрошуємо громадські, профспілкові, релігійні організації Дрогобицької громади взяти участь у даному проекті.

Міністерство соціальної політики України в рамках Національної стратегії із створення безбар’єрного простору оголосило проведення конкурсу на кращий соціальний проект чи ініціативу. З 10 грудня розпочався прийом заявок від учасників. Взяти участь у конкурсі запрошують представників громадських, профспілкових, молодіжних, релігійних організацій та усіх, хто має досвід і бажання реалізовувати соціальні ініціативи в своєму місті.

Мета конкурсу – створити спільну платформу, де будуть зібрані найкращі соціальні ініціативи і проекти, реалізовані у громадах на території України.

Запрошуємо громадські організації до участі у конкурсі шляхом заповнення відповідних аплікаційних форм https://docs.google.com/…/17nCpmsvDAVgUmdiPx…/edit… та до 31 січня 2022 року надіслати їх на адресу [email protected]

За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також визначено та відзначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.

Підбиття підсумків відбудеться 25 лютого 2022 року. Переможці отримають медіапідтримку у вигляді промороликів, найкращі ініціативи та практики будуть зібрані в збірці соціальних ініціатив, також буде визначено найбільш соціально спрямовану громаду.

Дрогобицький міський центр соціальних служб

Перейти до вмісту