Оголошення про конкурс з визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі, що відбудеться 15 листопада 2020 року

9:27 16 Жовтня 2020

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради, як організатор перевезень на маршруті, що проходить у межах населеного пункту (міський маршрут), оголошує про проведення 15 листопада 2020 року конкурсу з визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі (далі – Конкурс).

Підстава: Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

Об’єкти конкурсу: визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі.

Умови конкурсу:

  1. Подання документів на конкурс

1.1. Для участі в конкурсі претендент подає Організатору такі документи:

1.1.1. заяву про участь у конкурсі за зразком згідно з додатком;

1.1.2. копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;

1.1.3. копію статуту (положення);

1.1.4. довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;

1.1.5. довідку про стан заборгованості із виплати заробітної плати за підписом керівника та головного бухгалтера;

1.1.6. копію договору оренди чи свідоцтва про право власності на приміщення;

1.1.7. довідку, про наявність матеріально-технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;

1.1.8. довідку, яка підтверджує відповідність та наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту, у тому числі фінансиста, юриста, та досвіду роботи претендента не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень, а також копії документів, що підтверджують освітньо – кваліфікаційний рівень;

1.1.9. довідку з Управління патрульної поліції у Львівській області про відсутність (наявність) ліцензії на право провадження господарської діяльності щодо надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом;

1.1.10. довідку з обласного управління з питань банкрутства щодо відсутності рішень господарського суду про порушення справи про банкрутство.

Всі перераховані копії документів завіряються печаткою підприємства (організації) та підписуються відповідальною особою.

1.2. Претендент подає документи у закритому конверті (пакеті), на якому зазначається його назва, адреса й найменування об’єкта конкурсу, з поміткою “Заява на участь у конкурсі на визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі”.

  1. Проведення конкурсу та визначення переможця

2.1. При визначенні переможця, конкурсний комітет враховує відповідність претендента кваліфікаційним вимогам, визначеним у пункті 3.1 розділу ІІІ Умов проведення конкурсу.

2.2. На засідання конкурсного комітету запрошуються всі претенденти, у присутності яких оголошуються надані в конверті (пакеті) документи для участі у конкурсі.

2.3. У разі відсутності на конкурсі представника претендента, конкурсний комітет розглядає документи, надані претендентом в конверті (пакеті) для участі в конкурсі, про що зазначається в протоколі засідання конкурсного комітету.

2.4. Переможцем конкурсу визначається підприємство (організація), яке за оцінкою конкурсного комітету найбільше відповідає умовам конкурсу.

2.5. Рішення про результати конкурсу приймаються конкурсним комітетом на закритому засіданні у присутності не менше ніж половини його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів, вирішальним є голос голови конкурсного комітету.

2.6. Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу оголошується на відкритому засіданні конкурсного комітету із запрошенням на нього усіх претендентів.

2.7. У разі відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу, організатор забезпечує проведення конкурсу самостійно протягом періоду не більш як два роки з моменту оголошення конкурсу з визначення робочого органу.

Якщо в конкурсі взяв участь тільки один претендент, переможцем конкурсу може бути визнаний цей претендент.

2.8. Рішення конкурсного комітету про визначення переможця конкурсу, а також претендента, який за результатами розгляду посів друге місце, оголошується претендентам під час конкурсу, у 10-денний строк оформляється протоколом, який підписує його голова та  секретар конкурсного комітету і подається  Організатору.

2.9.Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу вводяться в дію рішенням виконавчого комітету міської ради  протягом не більш як 10 робочих днів з дня проведення конкурсу.

2.10. З переможцем конкурсу Організатор укладає договір на здійснення функцій робочого органу. Договір підписується міським головою або іншою повноважною особою Організатора.

Порядок одержання необхідної інформації про конкурс та телефони для довідок: звернення з питань щодо умов конкурсу, зразків документів, тощо, приймаються працівниками відділу економіки виконавчих органів Дрогобицької міської ради  за телефоном: (03244) 2-25-45, та на електронну адресу: [email protected].

Документи для участі у конкурсі 15 листопада 2020 року подаються у відділ економіки виконавчих органів Дрогобицької міської ради за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1. Кінцевий строк прийняття таких документів є 3 листопада 2020 року включно.

Години роботи відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради протягом строку приймання документів на участь у конкурсі – в робочі дні до 3 листопада 2020 року включно з 08 години 00 хвилин до 17 години 00 хвилин з понеділка по четвер та з 08 години 00 хвилин до 15 години 45 хвилин щоп’ятниці.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 15 листопада 2020 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Дрогобицької міської ради за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1.

Відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (із змінами та доповненнями), засідання конкурсного комітету 15 листопада 2020 року буде відбуватись в присутності претендентів на участь у конкурсі та/або їх представників.

Перейти до вмісту