Обгрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, предмету закупівлі з обрізанням крон та видалення зелених насаджень

14:09 29 Березня 2021

Замовник – департамент міського господарства Дрогобицької міської ради.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: На виконання вимог Закону України «Про публічні закупівлі» очікувана вартість предмету закупівлі – 250, 0 тис. грн., відповідно до бюджетних призначень на 2021 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні характеристики предмету закупівлі встановлені виходячи з вимог законодавства України, відповідно до наказу Держжитлокомунгоспу України від 23.09.2003р. № 154 «Порядок проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів», та відповідно до Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006р. № 105.

Якісні характеристики предмету закупівлі: Надання послуг буде здійснюватись на новоствореній території Дрогобицької міської територіальної громади відповідно до заявок замовника, при цьому визначити наперед необхідну кількість дерев, які будуть в аварійному стані та підлягатимуть видаленню, чи санітарній обрізці неможливо, отож будуть визначатись за нагальною потребою.

Департамент міського господарства

Перейти до вмісту