«Ні восьма гімназія, ні амбулаторія ліквідовані не будуть», – Тарас Кучма запевнив жителів села Раневичі

18:39 4 Червня 2021

У селі Раневичі відбулася зустріч міського голови Тараса Кучми з громадою. Участь у зустрічі також взяли заступник міського голови Андрій Ковч та староста Ігор Гірчак.

Під час зустрічі посадовці обговорили можливість підсипки дороги біля церкви та проведення ямкового ремонту асфальтованої ділянки.

Щодо галузі охорони здоров’я, то мешканці цікавилися чи буде закрита лабораторія та гімназія №8. Громадяни посилалися на чутки, які побутують у селі. Тарас Кучма спростував всі чутки та запевнив:

«Ні восьма гімназія, ні амбулаторія ліквідовані не будуть».

Очільник громади розповів про реформу освіти, покращення якості надання освітніх послуг учням. Розповів про те, що вже близько мільярда гривень вдалося залучити на закупівлю високотехнологічного медичного обладнання у медичні заклади.

Андрій Ковч також запевнив громадян, що у лабораторії після 1 липня – дати, коли вона перейде у відання Дрогобицької громади, планують провести ремонт.

Цікавилися громадяни й вакцинацією.

Громадянам також роз’яснили рішення міської ради №333 «Про призупинення затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території сільських населених пунктів, які увійшли до Дрогобицької територіальної громади».

Обговорили проблеми каналізування, ремонту доріг, обрізки дерев, зупинки громадського транспорту.

«Сьогодні ми знову мали продуктивну зустріч. Найперше, дякую громаді Раневич, що на вулицях чисто і видно, що громада дбає, щоб не було сміття. Також приємно, що є активна співпраця зі старостою та осторонь проблем не стоїть отець. Ми обов’язково вирішимо першочергові проблеми на які сьогодні вказали мешканці. Будемо старатися, щоб до храмового празника зробити найнеобхідніше», – підсумував Тарас Кучма.

Перейти до вмісту