Низку вивісок, розміщених на фасадах будівель площі Ринок, буде демонтовано

16:25 19 Жовтня 2021

Виконком Дрогобицької міської ради затвердив перелік малих архітектурних форм (вивісок), розміщених на будівлях та спорудах площі Ринок, які підлягають демонтажу.

Відповідно до рішення виконкому №349 від 15.10.2021, КП «Службу муніципального управління» зобов’язали до 5 листопада провести демонтаж дев’яти малих архітектурних форм (вивісок), які не відповідають вимогам Порядку розміщення малих архітектурних форм (вивісок) на зовнішній поверхні будівлі або споруди в м. Дрогобичі.

Йдеться про частину вивісок на фасадах будинків №3, 5, 24, 27, 31, що знаходяться на площі Ринок.

Відповідно до прийнятого рішення, КП «Служба муніципального управління» має провести демонтаж вивісок. Малі архітектурні форми (вивіски) повернуть власникам лише після повної компенсації витрат, пов’язаних з їх примусовим демонтажем, транспортування та зберіганням.

Нагадаємо, після проведення реконструкції площі Ринок, у Дрогобичі взялись за відновлення фасадів будинків. Станом на сьогоднішній день, четвертина будівель, розміщених на площі Ринок, має пофарбовані різнобарвні фасади та дахи. Відновлення будівель на площі Ринок продовжать наступного року.

Перейти до вмісту