На Площі Ринок тривають роботи із оновлення фасадів центральних будівель міста

15:24 2 Грудня 2022

У Дрогобичі на Площі Ринок продовжують оновлювати фасади. Цієї осені стартували роботи із реконструкції західної частини фасадів центральних споруд міста. Найперше роботами були охоплені будинки №26 та 27. Як розповів керівник Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак – реконструкцію виконує ТзОВ «Грін-Пласт».

Роботи тривали у кілька етапів. В підсумку – фасади будівель було підшпакльовано та пофарбовано у пастельні кольори. Таким чином 75% фасадів площі станом на завершення цього року оновлено. Оскільки в минулому році вдалось оновити південну сторону споруд Площі, – наголосив Ростислав Пошивак.

Цими днями стартували роботи із оновлення фасаду будинку №31західної сторони Площі. Також у риштуванні та підготовчих роботах будівля на вулиці Ковальській, 9.

Ремонт фасадів на Площі Ринок – це наш обов’язок, адже це головне обличчя міста. Тим паче до Дрогобича приїжджають не лише іноземні делегацій, а й численні туристичні групи та особи з числа ВПО. Також наше місто активно приймає на лікування та реабілітацію поранених військових – тож маємо підтримувати їхній бойовий дух та забезпечети належні умови реабілітації. Естетика міста тут теж відіграє не останню роль. Самі дрогобичани також вболівають за своє місто та хочуть бачити його охайним та чепурним. Тож спільно робимо Дрогобич затишнішим, – коментує міський голова Тарас Кучма.

Додамо, минулого року за ініціативи влади міста вдалось оновити частину фасадів на Площі Ринок, а відтак і пофарбувати дахи на них. Ідея оновити зовнішній вигляд будинків виникла після капітальної реконструкції площі Ринок та замощення її бруківкою.

Перейти до вмісту