Надання пільг за фактичним місцем поживання

9:37 31 Січня 2022

Державою гарантовано надання пільг особам, які мають право на пільги за зареєстрованим або фактичним місцем проживання.

 

Право громадян на пільги за фактичним місцем проживання передбачено Положенням про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 року № 117.

 

Відтак, для включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги за фактичним місцем проживання, пільговик подає до управління соціального захисту населення документ (акт), що підтверджує фактичне місце проживання.

 

Проте все частіше випливають ситуації, коли пільговик змінив фактичне місце проживання та своєчасно не повідомив управління соціального захисту населення про зміни, продовжуючи отримувати пільги.

 

У разі зміни фактичного місця проживання потрібно звернутися до управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради для своєчасного внесення змін до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб.

 

Нагадуємо, що пільговикам, які на даний час отримують пільги за фактичним місцем проживання, необхідно в найкоротший термін звернутись до відділу персоніфікованого обліку та пільг управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради з документом, що підтверджує фактичне місце проживання для подальшого отримання пільг у 2022 році.

 

Зважаючи на карантинні обмеження, для отримання консультацій та додаткової інформації рекомендуємо звертатися в управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, за телефоном:

– м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. №12 або за тел. 3-85-14, моб. 0680599313

– м. Стебник, вул. Симоненка, 24, каб. №2 або за тел. 44-10-09, моб. 0950461480.

Графік прийому в період карантину: понеділок – четвер з 08-00 до 17-00 год., п’ятниця з 08-00 до 15-45 год (без обідньої перерви).

Звертаємо Вашу увагу, що документи можна подати через адміністратора у Вашому старостинському окрузі!

Перейти до вмісту