Навіщо закупляти лікарські засоби десь, якщо їх виготовляють у Дрогобичі, – Тарас Кучма про візит на ДП «Фарматрейд»

9:33 4 Березня 2020

ДП «Фарматрейд» — підприємство, яке активно розвиває свою діяльність на теренах Дрогобича.

Сьогодні тут виготовляють інфузійні розчини, які реалізовують не лише в Україні, а й експортують за кордон. Крім того, підприємство розширює свої виробничі потужності та працює над збільшенням асортименту фармацевтичної продукції.

У вівторок, 3 лютого, міський голова Дрогобича Тарас Кучма побував з робочим візитом на підприємстві. Керівництво підприємства ознайомило міського голову з діяльністю та перспективою розвитку. Відтак сторони провели переговори щодо спільного пошуку фахівців та створення робочих місць. До слова, сьогодні на підприємстві задіяно близько 180 працівників. Також обидві сторони обговорили можливість співпраці закладів охорони здоров’я Дрогобича та Стебника в межах другого етапу медичної реформи.

«Ми всі знали, що тут виробляють ПВХ контейнери для фізрозчину. Але я приємно вражений від побаченого: від кількості продукції, виробничих потужностей та дороговартісного обладнання. Гордий, що на теренах нашого міста діє таке підприємство, яке забезпечує не лише робочими місцями наших жителів, а й готове до співпраці із закладами охорони здоров’я. Навіщо закупляти лікарські засоби десь, якщо їх виготовляють у Дрогобичі», — підбив підсумки зустрічі Тарас Кучма.

Невдовзі керівництво ДП «Фарматрейд» та міський голова Дрогобича Тарас Кучма проведуть наступну зустріч, у ході якої більш предметно визначать можливий формат співпраці та цінову політику на продукцію для закладів охорони здоров`я Дрогобича та Стебника.

Перейти до вмісту