Навчання за професією «Манікюрник»

11:10 14 Липня 2021

Дрогобицький міськрайонний центр зайнятості інформує, що на базі Львівського ЦПТО заплановано навчання за професією «Манікюрник». Термін навчання з 19.07.2021р. по 21.10.2021р. Вимоги до освіти – повна загальна середня, документ про освіту.

Характеристика професії:

Манікюрник виконує гігієнічне чищення та обробку нігтів та рук, придає бажану форму нігтям, покриває їх лаком, наклеює штучні нігті, робить нарощення, декоративне оздоблення та художнє оформлення нігтів.

Професійно важливі якості: акуратність, уважність, доброзичливість, кольорова чутливість, моторика пальців рук, емоційна стійкість, вміння ладити з людьми, концентрація уваги.

Кваліфікаційні вимоги:

Повинен знати: правила виконання манікюрних робіт; правила санітарії та гігієни; призначення інструментів, що застосовуються, прийоми користування ними та правила їх зберігання; способи підбору лаків різних видів, кольорів та відтінків; правила обслуговування відвідувачів та принципи професійної етики; способи надання першої медичної допомоги.

Повинен уміти: гігієнічно чистити нігті на пальцях рук; знімати лак, гель-лак; обпилювати нігті для надання їм потрібної форми, покривати їх лаком, гель-лаком; підбирати лаки різних видів кольорів та відтінків; дезінфікувати, інструмент.

 Загальнопрофесійні вимоги:

Повинен:

а) раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці;

б) додержуватись норм технологічного процесу;

в) не допускати браку в роботі;

г) знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці й навколишнього середовища, додержуватися норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;

д) використовувати в разі необхідності засоби попередження і усунення природних і непередбачених негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо).

Після закінчення навчання можна  здійснювати побутове обслуговування населення у перукарнях, салонах краси або займатись підприємницькою діяльністю.

Навчання здійснюється під конкретне замовлення роботодавців з гарантованим працевлаштуванням.

 

Наші контакти: вул.П.Орлика, 3а, м.Дрогобич, 82100,

тел. (03244) 2-71-88                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Перейти до вмісту