Рихтицька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. Дрогобицької міської ради Львівської області

Директор
Жук Наталія Іванівна

ЄДРПОУ

20830175

Контакти

Адреса:
вул. Шкільна, буд.7, с. Рихтичі, Дрогобицький район, Львівська область
Телефон:
491285
E-mail:
[email protected] , [email protected]
Website:
https://dr-gimnasium.e-schools.info/

Рихтицька середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. побудована за типовим проєктом і здана в експлуатацію в 1976 році.
На даний час у Рихтицькій СЗШ І-ІІІ ст. навчається 350 учнів. Школа обслуговує дітей, які проживають у с.Рихтичі, с.Хатки та випускників початкових та основних шкіл із навколишніх сіл.  У школі працює 42 вчителя та 12 технічних працівників, які забезпечують на високому рівні здійснення освітнього процесу та створюють комфортні умови для  перебування учнів.
Рихтицька СЗШ І-ІІІ ст. є школою з інклюзивною формою навчання, учасницею проєктів «Демократична школа», Школа сприяння здоров’ю, переможцем Хештег-Марафону «Моя безпека на дорозі».
Педагогічний колектив сформований із висококваліфікованих спеціалістів, творчих креативних виховників, які завжди готові до змін та впроваджують інноваційні методи у навчанні та вихованні учнів, що дає нам можливість бути освітнім центром у впровадженні інновацій. На базі школи регулярно проводяться тренінги, майстер-класи, семінари, навчання по впровадженню ІКТ в освітньому процесі з використанням хмарних технологій, різноманітних сервісів.
Частими гостями у школі є колеги-педагоги з Франції, які тісно співпрацюють з вчителями французької мови нашої школи. Ця дружба допомагає презентувати село Рихтичі для учнів з інших країн та сприяє розвитку туристичних зв’язків.
Школа розташована у мальовничому старовинному парку на місці палацу польського пана Бєльського. На території школи збереглися старовинна арка, яка є історичною пам’яткою, рідкісні дерева, посаджені ще тодішним паном. При в’їзді до села перед церквою стоїть триметрова статуя Ісуса Христа, автором якої є польський скульптор П.Ландовський, який був творцем і бразильської статуї, що стоїть на вершині гори в Ріо-де-Жанейро. Усе це сприяє частим візитам туристів з різних міст та держав, які відпочивають у Трускавці та Східниці, а також туристів з Польщі, які є родичами вихідців з нашого села.
Шкільна спільнота та уся громада сіл впевнені, що школа виховує високі духовні цінності. Для виховання здорових, соціально адаптованих, здатних до самореалізації у сучасному світі особистостей, заклад освіти забезпечує комфортні, безпечні та естетичні умови

Коротка довідка про заклад

Жук Наталія Іванівна народилася 17 квітня 1972 року в селі Рихтичі Дрогобицького району Львівської області в сімї службовців.
У 1979 році поступила в перший клас Рихтицької середньої школи, яку закінчила із «Золотою медаллю» в 1989 році.
У цьому ж році поступила на навчання в Дрогобицький державний педагогічний інститут імені Івана Франка на спеціальність «Математика», який закінчила у 1994 році, одержала Диплом з відзнакою із присвоєнням кваліфікації «Учитель математики, інформатики та обчислювальної техніки».
З 18.03.1994 року була призначена вчителем математики Рихтицької середньої школи по терміновому договору на час перебування Дружинця І.Г. на виборній посаді голови Рихтицької с/ради.
З 01.07.1994р. призначена вчителем математики Рихтицької СШ з неповним тижневим навантаженням.
З 01.09.2000 р. була переведена на посаду вчителя математики та інформатики з повним тижневим навантаженням.
З 1995 року по 2009 рік працювала інженером-програмістом, а згодом викладачем кафедри інформатики та обчислювальної математики ДДПІ імені Івана Франка.
У 2013 році стала переможцем обласного та дипломантом всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2013» у номінації «Інформатика».
У 2015 р. була довантажена обов’язками методиста з інформатики районного методичного кабінету, де пропрацювала до липня 2018 року.
З 03.07.2018р. була призначена виконуючою обов’язки директора Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст. до проведення конкурсу та призначення директора у встановленому законодавством порядку.
В лютому 2019 року призначена на посаду директора Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст.
В лютому 2021 року продовжено термін контракту на посаді директора Рихтицької СЗШ І-ІІІ ступенів на 4 роки.

Перейти до вмісту