Моя Україно – незалежна та вільна: дрогобицький терцентр провів урочистий захід до Дня Незалежності

15:54 24 Серпня 2022

День Незалежності України – не просто свято. Це символ єдності та недоторканості земель України.

На жаль, цього року нам доводиться відзначати це свято на полі кривавого бою із жагучим болем у серці від неймовірних втрат. Адже майже кожну українську родину опалило полум’я війни.

23 серпня у читальному залі Дрогобицької міської бібліотеки ім. В. Чорновола відбувся урочистий захід, присвячений 31-ій річниці від Дня Незалежності України та Дню Прапора в Україні. На захід були запрошені підопічні Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Із вступним словом до присутніх звернулися заступник міського голови з гуманітарних та соціальних питань Андрій Ковч та директор Дрогобицького терцентру Марія Лютик. Вони привітали усіх присутніх з Днем Прапора та з Днем Незалежності України та побажали, щоб це особливе свято вселяло гордість за величний та незламний український народ та подарувало усім світлу віру та впевненість у нашій неодмінній Перемозі.

На заході прозвучали пісні музичного гурту «Прикарпаття» (муз. керівник А. Москаль) та хору «Калинонька» (муз. керівник М. Романяк). У їхньому виконанні прозвучали українські патріотичні, народні композиції про наш рідний край.

Учасниця хору – Ніна Палієнко продекламувала свої авторські вірші про сучасні події в нашій державі.

Святкове дійство завершилося спільним виконанням «Боже, Великий, Єдиний».

Адміністрація терцентру висловлює подяку керівництву Дрогобицької міської бібліотеки ім. В. Чорновола за надане приміщення.

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у кожен дім щастя і добро, порозуміння і згуртованість, мир та любов.

Дрогобицький міський територіальний центр соціального обслуговування. 

Перейти до вмісту