“Молодіжний простір Дрогобича” пограбували: Молодь оголосила збір коштів

20:37 5 Березня 2020

“Ми розчаровані…

Ось так ми завершили вечір понеділка у Молодіжному просторі…

Нас пограбували! В білий день! За 5 хв. до того, як ми прийшли в Молодіжний простір! Так, ми встигли провести наше невеличке розслідування і тепер знаємо точний час крадіжки – 15:18!

Заява в поліцію написана. Таки надіємось повернути вкрадене. Збитки становлять 24 тис.грн – вкрадено 2 мікрофони та дві радіосистеми до них, роутер та медіа конектор до роутера!!!

Стільки зусиль багатьма людьми докладено до того, аби у Молодіжному просторі були всі засоби для проведення заходів, та для того аби ініціатива молоді мала місце для реалізації! І за кілька хвилин ми втратили один з основних засобів для цього!”, — йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Молодіжного простору у Фейсбук.

Як зазначають у Молодіжному просторі, зараз вони планують максимально подбати про безпеку: закупити та встановити надійні двері, систему охорони із сигналізацією та камерами.

За попередніми розрахунками потрібно більше 30 тис. грн.

“Молодіжний простір Дрогобича” оголошує збір коштів:
IBAN: UA133253650000000260060004805 (Кредо Банк) з будь-якого банку.

За кожну копійку обіцяють прозвітуватися.

Також пропонують поділитися контактами осіб, які готові долучитись ресурсами.

Крім того, просять зголоситися очевидців пограбування. Можливо комусь пропонували купити два мікрофони Shure SM58 без одного зарядного, яке в поспіху не встигли вкрасти.

Офіційна сторінка “Молодіжного простору Дрогобича”.

Перейти до вмісту