Молодь – рушій розвитку громади: Тарас Кучма зустрівся з представниками молодіжних та дитячих організацій міста

15:33 5 Серпня 2022

Відбулась чергова зустріч активної та ініціативної молоді Дрогобича. Майже два десятки юних мешканців громади, поміж якими представники Молодіжної Ради, Дитячого парламенту, ПЛАСТу та Спілки української молоді, зібрались разом у світлиці Дрогобицької міської ради.

Мета зустрічі – обговорити розвиток молодіжного простору та ідеї проведення загальноміських заходів та ініціатив, до яких може бути залучена молодь.

Зустріч пройшла під керівництвом міського голови Тараса Кучми та профільного заступника Андрія Ковча.

Тарас Кучма поспілкувався з активною молоддю на теми їх залученості до процесів, які відбуваються у Дрогобицькій громаді, вислухав ідеї, які хотіли б реалізувати юні активісти у рідному місті та наголосив на важливості того, аби молодь зростала свідомою.

«Старші люди виховувались в зовсім іншому суспільстві. На жаль, багатьох із них вже не зміниш. Але молоді активні мешканці, віком від 14 до 30 років, – це зовсім інше покоління. Я б дуже хотів, щоб ви були розумними. Щоб ніхто з вас не виріс злочинцем чи зрадником. Щоб кожен з вас правильно розставляв пріоритети у житті. І найважливіше – щоб ви були добрими людьми» – наголосив Тарас Кучма.

У зустрічі взяли участь профільні підрозділи міської ради: начальниця відділу сім’ї та молоді, який курує роботу Молодіжної ради – Олександра Пашко, Міський центр соціальних служб, який координує діяльність Дитячого парламенту, представляла Наталія Городиська, управління культури – Світлана Клюй та сектор роботи з громадськістю – Ніна Федько.

Учасники зустрічі спільно обговорили проведення найближчих заходів – Дня молоді і Дня незалежності та ініціативи, які вже реалізовують, або хочуть реалізувати представники молодіжних організацій.

Перейти до вмісту