Медицина Дрогобича поповнилась ще однією автівкою швидкої із Гнезно

11:45 3 Червня 2022

Польща продовжує підтримувати українців у боротьбі із російським агресором. Так, 2 червня на польсько-українському кордоні керівник КНП «Дрогобицька міська лікарня» Андрій Коцюба отримав ключі від чергової карети швидкої допомоги. Машину скерувала Польська приватна медична структура, зокрема Рафел Руксфаєр, медичний рятівник із Гнезно.

За словами Андрія Коцюби – Польська приватна медична структура уже не вперше в гуманітарно-медичному плані підтримує Дрогобич. Так, 4 березня, міська лікарня отримала реанімобіль наповнений ліками та медичними виробами із Гнезно. Згодом автівку перенаправили у Київ для потреб військових.

Вчора наш медичний заклад поповнився ще однією медичною машиною, за що щиро вдячні Рафелу Руксфаєру та Польській приватній медичній структурі. Із автівкою нам передали медичні вироби і пальне. Наші польські партнери запевняють, що і надалі допомагатимуть українцям в боротьбі із ворогом. Тож спільно наближаємо Перемогу!, – наголосив Андрій Коцюба.

Додамо, польські громадські організації та міста-партнери активно сприяють гуманітарним місіям у Дрогобич. У місто скеровують медичні засоби, реанімобілі, засоби гігієни, харчування тощо. Від початку війни медицина міста отримала 11 карет швидких із яких – 6 скерувала на передову для забезпечення потреб воїнів.

Перейти до вмісту