Літо з користю: для дітей, які втратили батьків у війні та чиї рідні боронять Україну організовують цікаве дозвілля

17:22 8 Червня 2022

В той час, коли наші захисники боронять Україну від російських окупантів – Дрогобицький міський центр соціальних служб активно допомагає дітям, чиї батьки стоять на захисті кордонів України, впоратись із викликами сьогодення та розвантажити їх.

З цією метою Центр неодноразово проводив низку різноманітних повчальних та розважальних заходів для малечі. Як зазначають працівники Центру, з настанням літа особливо важливо зайняти корисним дозвіллям час дітей.

Події, що зараз відбуваються в Україні — це великий виклик для усіх, а для дітей тим паче. Нам, дорослим, потрібно робити все, щоб знизити у них рівень стресу та впоратись з емоційним навантаженням. Їхній спокій, розвиток, соціалізація та благополуччя — це головне, адже вони наше майбутнє, за яке ми боремося і ми хочемо повернути їм ті емоції, які вони мали до війни, — наголошує працівниця Центру Галина Хащівська.

Зважаючи на це фахівці Центру планують організувати для дітей, які втратили у війні батьків та для дітей з числа ВПО батьки яких боронять нашу державу, цікаве та насичене дозвілля впродовж літнього періоду. Серед активностей будуть — екскурсії, поїздки, майстер-класи та інші веселощі.

Відкривати літо інтерактивними та цікавими заходами будуть уже 9 червня. Відтак, завтра, о 15:00 працівники Центру організовують екскурсію у Галерею сучасного мистецтва Дрогобицької дитячої художньої школи.

А 21 червня запланували ще одну цікаву подію для дітей — поїздку в Меденицький зоопарк «Лімпопо».

Перейти до вмісту