«Лікарня на 100% готова до прийому пацієнтів», – Богдан Гагалюк про Стебницьку міську лікарню

12:20 30 Квітня 2020

У середу, 29 квітня, перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк із робочим візитом завітав до Стебницької міської лікарні. Мета візиту – огляд готовності медзакладу до прийому інфікованих коронавірусом.

Разом з першим заступником голова ЛОР до лікарні завітали депутати обласної ради Андрій Ковч та Юрій Нестор, голова Дрогобицької райради Михайло Сікора, міські голови Стебника та Дрогобича Петро Старосольський та Тарас Кучма, начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба.

У ході візиту Богдан Гагалюк оглянув новозбудовану кисневу станцію, систему подачі кисню, яку вдалося відремонтувати за сприяння голови ЛОР Олександра Ганущина, приміщення інфекційного та реанімаційного відділень.

Посадовці також обговорили можливість дооснащення лікарні та придбання ще одного апарату ШВЛ, утилізатора медичних відходів. Було порушено питання оплати праці медичних працівників, у випадку роботи з хворими на коронавірус, функціонування медичних установ на нових умовах співпраці з НЦЗУ, занижену кількість медичних послуг та занижені тарифи на ці послуги для Дрогобицької міської лікарні №1, Дрогобицької дитячої лікарні та Дрогобицького пологового будинку.

«У лікарні проведено велику роботу для можливого прийому пацієнтів, хворих на коронавірус. Богу дякувати, станом на сьогодні жодного пацієнта з Covid-19, тут немає. Важливо, що у медзакладі частково модернізували інфекційне та реанімаційне відділення, збільшивши кількість ліжок, облаштувавши додаткові кисневі точки для ШВЛ. Словом, лікарня на 100% готова до прийому пацієнтів», – поінформував Богдан Гагалюк.

За матеріалами сайту Львівської обласної ради

Перейти до вмісту