Леся Татарська про святковий концерт до Дня міста та благочинну акцію на підтримку солевиварювального заводу

13:04 16 Вересня 2021

Упродовж трьох днів 19-21 вересня Дрогобич відзначатиме свої уродини. Кожен день програми насичений дійствами. Безпосередньо 21 вересня –день уродин Дрогобича та величне релігійне свято Різдво Пресвятої Богородиці – на дрогобичан гостей міста чекатимуть екскурсії у різноманітні відділи музеїв міста. Також буде розгорнуто виставку-презентацію «Тобі, рідне місто», пройде турнір з боксу та настільного тенісу на вулиці Шолом-Алейхема, в обідню пору на Площі Ринок стартує свято близнюків, відтак майстер-клас із виготовлення соляних мамонтів, презентація ікони «Богородиця-Одигітрія з похвалою».

О 15:00 на площі Замкова Гора відбудеться ще одне маштабне дійство – доброчинна акція “Дрогобич – у ньому вся сіль”. Як розповіла начальниця відділу культури та мистецтв Управління культури і розвитку туризму ДМР Леся Татарська – головна мета цього заходу зібрати кошти на маштабні роботи із реконструкції, які тривають на території одного з найдревніших підприємств Європи – Дрогобицького солевиварювального заводу.

На 17 годину запланована хода славетних дрогобичан центральними вулицями міста, хода стартує із вулиці М.Грушевського від торгового центру «Шах» у сторону площі Ринок.

Відтак із головної сцени міста буде озвучено усі колективи, які братимуть участь в урочистій ході. О 19.00 – стартує святковий концерт. Хедлайнером концерту буде українська співачка та авторка пісень Jerry Heil. Також на Дні міста виступатимуть рок-гурт “Фюжин” та легендарна “Ватра”. Ведучі дійства Андрій Альберда та Уляна Воят.

Перейти до вмісту