Легалізація праці та сплата акцизного податку: У Дрогобичі продовжує роботу спеціальна комісія

15:35 12 Серпня 2020

У Дрогобичі діє спеціальна комісія, яка здійснює контроль за виконанням санітарних норм та правил, визначених чинним законодавством та тимчасовими рекомендаціями щодо роботи суб’єктів підприємницької діяльності в умовах карантину. Не рідше, ніж двічі на тиждень проводяться обстеження суб’єктів господарювання на дотримання карантинних заходів. Комісія діє на підставі розпорядження міського голови від 27 липня 2020 року № 430-р «Про заходи пов’язані з недопущенням поширення коронавірусної хвороби (COVID – 19)».

Також комісія здійснює обстеження СПД щодо повноти сплати акцизного податку та легального працевлаштування.

Про це повідомляють у відділіекономіки Дрогобицької міської ради.

11 серпня 2020 року здійснено чергове обстеження 7 суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю підакцизними товарами. З суб’єктами господарювання проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності в повному обсязі сплати акцизного податку до бюджету, видачі товарних чеків споживачам, дотримання правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Як повідомив начальник відділу економіки Тарас Бачинський, незважаючи на карантинні обмеження, порушення законодавства суб’єктами господарювання з нарахування та сплати податків тягне за собою штрафні санкції.

Перейти до вмісту