Конкурс на найкращу Новорічно-Різдвяну вітрину: у міській раді визначили переможців

17:20 26 Грудня 2019

На початку грудня у місті було оголошено конкурс на найкращу Новорічно-Різдвяну вітрину. За підсумками конкурсу визначено кращі Новорічно-Різдвяні вітрини у місті.

Метою конкурсу було підвищення естетичного рівня оформлення вітрин закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, створення святкової атмосфери та новорічного настрою у місті, — зазначають у відділі економіки ДМР, який є організатором заходу.

При визначенні переможця враховували не лише дизайн вітрини та використання сучасних оздоблювальних матеріалів і світлових елементів, а й санітарно-технічний стан закладів, прилеглої території, рекламної вивіски, фасаду. В основному це заклади центральної частини міста.

«Окрім переможців, які брали участь у конкурсі, ми ще й долучили тих, які не подавали свої пропозиції: обійшли центр міста, подивилися на вітрини, і запропонували їх для розгляду. З них обрали найгарніші. У підсумку, для підприємців навіть не конкурс став причиною гарно прикрасити вітрини, а просто бажання дійсно зробити дрогобичанам свято. На нашу думку такі підприємці варті відзнаки», — зазначив начальник відділу економіки ДМР Тарас Бачинський.

За підсумками конкурсу кращими Новорічно-Різдвяними вітринами визнано:
– І місце — аптека «Фармако» (площа Ринок, 8);
– ІІ місце — магазин «Дрогобицькі ковбаси» (площа Ринок, 12)
– ІІІ місце — суші-бар «Тіта» (вул. Мала, 1)
паб «Кабінет» (площа Ринок, 31)
перукарня «Марія» (вул. Гончарська, 11)

Переможців конкурсу відзначать пам`ятними дипломами та подарунками.

Перейти до вмісту