Комісія з питань захисту прав дитини: Чергове засідання відбулося у міськраді

19:31 4 Вересня 2020

У четвер, 3 вересня 2020 року, відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради під головуванням заступника голови комісії, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому Володимира Коцюби.

Про це інформуються у відділі-службі у справах дітей.

На Комісії розглянуто п’ять заяв громадян міста Дрогобича, з яких: одна заява стосовно надання дозволу від імені малолітньої дитини на прийняття в дар укладення договору дарування на користь дитини; три заяви щодо видачі рішень виконкому стосовно влаштування п’ятеро дітей з вадами слуху та зору на 2020 – 2021 навчальний рік на цілодобове перебування у спеціалізовані заклади Львівської обласної ради; одна заява стосовно призначення опікуна відповідальним за збереження житла та майна двох малолітніх підопічних, дітей – сиріт; одне клопотання адміністрації дитячого будинку «Оранта» про відчислення з дитячого будинку неповнолітньої дитини у зв’язку з його зарахуванням на навчання у ВПУ № 19 м. Дрогобича.

Комісією також розглянуто і затверджено сім індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період з 2020р. по 2021р., два клопотання відділу-служби у справах дітей щодо створення міждисциплінарних комісій для п’яти дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та клопотання відділу – служби у справах дітей стосовно зміни статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини – сироти у зв’язку зі смертю обох батьків.

Заслухано річний звіт відділу – служби у справах дітей за 2020 рік стосовно функціонування прийомної сім’ї, яка проживає у Дрогобичі і в сім’ї якої виховується та проживає неповнолітня прийомна дитина, позбавлена батьківського піклування.

Перейти до вмісту