Комісія з питань захисту прав дитини розглянула дві заяви щодо насилля у сім’ї

13:14 30 Липня 2021

У четвер, 29 липня, відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради. Засідання відбулося під головуванням заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань Андрія Ковча.

Комісія розглянула 11 заяв громадян Дрогобицької міської територіальної громади, з яких три заяви громадян щодо надання дозволів на укладення договорів, які підлягають нотаріальному посвідченню стосовно придбання, дарування нерухомого майна на користь дітей, одну заяву громадянки м. Стебника щодо надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав батька стосовно малолітньої дитини, дві заяви батьків про встановлення їм порядку участі у вихованні дітей, які проживають окремо від них, одну заяву громадянки щодо надання висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання її двох дітей з нею для тимчасового виїзду дітей за межі України, одну заяву громадянки м. Стебника щодо призначення її опікуном над двома малолітніми онуками, призначення її відповідальною за збереження житла та майна належного підопічним дітям до їх повноліття, одну заяву громадянки м. Дргобича стосовно виведення з її сім’ї прийомної дитини у зв’язку з досягненням повноліття дитини, дві заяви громадян с. Брониці та с. Унятичі щодо вчинення насилля у сім’ї, перешкоджання бачитись з дитиною.

Комісією також розглянуто і затверджено 23-и індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, на період з 2021р. по 2022р. та взято до відома звіт відділу-служби у справах дітей про стан виховання, утримання та розвитку дитини, позбавленої батьківського піклування у прийомній сім’ї за 2021 рік.

Служба у справах дітей

Перейти до вмісту