Коли всіх пацієнтів переведуть зі старого у нове інфекційне відділення дитячої лікарні?

11:56 11 Жовтня 2021

У п’ятницю, 8 жовтня, у приміщенні Дрогобицької дитячої лікарні відкрили нове інфекційне відділення. Палати із якісним ремонтом, нові меблі та медичне обладнання, сучасна вентиляційна система, – саме такі умови створено для маленьких пацієнтів. Загалом тут можуть надавати медичну допомогу одночасно 25 пацієнтам.


Більше інформації про відкриття нового інфекційного відділення у публікації:
На базі Дрогобицької дитячої лікарні відкрили сучасне інфекційне відділення європейського типу.


У понеділок, 11 жовтня, питання переводу пацієнтів зі старого у нове відділення обговорили під час щотижневої наради міського голови з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

Як наголосив начальник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба, зі старого у нове інфекційне відділення всіх пацієнтів планують перевести до 15 жовтня. Також посадовець наголосив, що весь персонал перейде у повному складі.

Міський очільник Тарас Кучма дав доручення відповідним структурним підрозділам у короткий термін вирішити подальшу долю старого приміщення. На його думку, буде доцільно виставити старе приміщення на аукціон, а виручені кошти інвестувати у галузь охорони здоров’я, розвиток якої здійснюють в межах Стратегії Дрогобицької громади.

Перейти до вмісту