«Касові апарати у смартфоні»: З 1 серпня фіскальний додаток запрацює повноцінно

12:53 3 Червня 2020

Міністерство фінансів України спільно з Державною податковою службою України завершують підготовку до запуску безкоштовного фіскального додатку для програмного реєстратора розрахункових операцій (РРО), який уже найближчим часом розпочне роботу в тестовому режимі. Протягом місяця представники бізнесу матимуть можливість ознайомитись з функціоналом додатку в Електронному кабінеті, протестувати його та надати пропозиції щодо його вдосконалення.

Вже з 1 серпня 2020 року продукт буде доступний для повноцінного використання для всіх бажаючих на безоплатній основі. Водночас, обов’язковим використання програмного РРО для певних видів діяльності платників єдиного податку ІІ – IV груп фізичних осіб – підприємців стане з 01 січня 2021 року.

Програмне забезпечення «РРО в смартфоні» стане зручним додатком для платників податків та є важливим кроком детінізації економіки та створення рівних умов ведення підприємницької діяльності.

Інформація розміщена на офіційному вебсайті Міністерства фінансів України за посиланням: https://mof.gov.ua/uk/news/minfin_i_dps_zavershuiut_rozrobku_dodatku_rro_v_smartfoni-2157.

Дрогобицьке управління ГУ ДПС у Львівській області

Перейти до вмісту