Кавер-коляда від креативної молоді Центру Душпастирства СДЄ УГКЦ

18:07 21 Січня 2020

Море позитивних вражень отримали як для дорослі, так і діти від Кавер-коляди у Центрі Душпастирства молоді СДЄ УГКЦ. Захід відбувся у понеділок, 20 січня.

Креативна молодь не лише виконувала колядки в стилі кавер, але й показали сучасну виставу-вертеп. Це дійство доповнили дитячим хором та танцями.

Взамін молодь отримала гучні овації від глядачів. Разом з містянами та гостями Дрогобича молодь підтримав й міський голова Тарас Кучма.

Привітав учасників дійства владика СДЄ УГКЦ Ярослав Приріз. У подячному слові Владика Ярослав висловив подяку як молоді, так і голові молодіжної комісії СДЄ УГКЦ отцю Андрію Буню за розвиток та християнське виховання молоді.

“Вкотре переконуюся, що у нас креативна молодь, яка вміє цінувати традиції, осучаснювати їх, пропагувати серед своїх однолітків та дарувати свято старшому поколінню. Ми чули позитивні відгуки під час вуличної вистави молодіжного театру “Глорія” на площі Ринок. Такі ж емоції вирують і сьогодні в залі. Це свідчить про те, що цим діткам потрібно розвиватися і зі свого боку ми сприятимемо, щоб ці юні таланти були знані не лише у Дрогобичі, а й в Україні”, — прокоментував перегляд дійства міський голова Тарас Кучма.

Фото та відео: Молодіжне Телебачення Дрогобич

Перейти до вмісту