Його життя обірвалось в день Незалежності: Дрогобич попрощається з захисником України Русланом Сергієнком

16:55 30 Серпня 2022

Під час захисту рідної країни, загинув ще один Герой України – Руслан Сергієнко.

Захисник України народився 25.10.1980 року в м. Миколаївка, Краматорського району, Донецької області. Останні роки проживав з сестрою в Краматорську.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, добровільно пішов на війну, – бажаючи захистити племінників та рідну землю від ворога.

Загинув захисник України на сам День Незалежності, 24 серпня, біля населеного пункту Піски на Донеччині, під час виконання бойових завдань з захисту України.

У воїна залишилось дві сестри та племінники, які зараз проживають в Дрогобичі, як внутрішньо переміщені особи.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Руслана Сергієнка.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Прощання та панахида відбудеться на центральній площі Ринок.

Чин похорону проведуть в храмі Стрітення Господнього Православної Церкви України (Богдана Лепкого, 17/1). Поховають Героя на Полі слави та Скорботи.

Орієнтовний час прибуття конвою повідомимо додатково.

Перейти до вмісту