З 1 січня пільги на оплату житлово-комунальних послуг дозволено отримати готівкою у будь-який час

9:42 10 Січня 2020

З 1 січня 2020 року усі, хто має право на пільгу з оплати за житлово-комунальні послуги, мають можливість отримувати пільгу в готівковій формі. Наприкінці грудня минулого року відповідну постанову було ухвалено урядом. Уряд дозволив пільговикам переходити на готівкову форму виплат у будь-який час.

Пільгові категорії українців матимуть право подати заяву про перехід на монетизовану (готівкову грошову) форму виплат на житлово-комунальні послуги.

«Раніше українські пільговики могли отримувати монетизовані виплати лише якщо подали відповідну заяву до старту опалювального сезону, тобто до 15 жовтня, то відтепер вони можуть зробити це у будь-який момент», – заявила Міністр соціальної політики України Юлія Соколовська.

Про це повідомляють в Управлінні праці та соціального захисту населення ДМР.

Для того, щоб отримати пільгу готівкою, необхідно звернутися до управління соціального захисту за місцем проживання з заявою та особовим рахунком, відкритим у банку. Пільга готівкою надаватиметься з наступного місяця після подання заяви.

За додатковою інформацією просимо звертатись в управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради за адресою:
м. Дрогобич, пл. Ринок, 1,
каб. №12 або за тел. 3-85-14, 2-25-47
м. Стебник, вул. Симоненка, 24, ▫️
каб. №2 або за тел. 44-10-09.

Графік прийому: понеділок – четвер з 08:00 до 17:00 год., п’ятниця з 08:00 до 15:45 год (без обідньої перерви).

Перейти до вмісту