З Дрогобича до Запорізького військового шпиталю відправили автомобіль швидкої допомоги

9:30 21 Липня 2022

Завдяки налагодженим міжнародним партнерським відносинам та логістиці отримання допомоги Україні з-за кордону, з Дрогобича до Запорізького військового шпиталю скерували автомобіль швидкої допомоги.

Днями до міської ради надійшла подяка від народного депутата України Артема Кунаєва. У подяці депутат висловлює вдячність міському голові Тарасу Кучмі та громаді за надання гуманітарної допомоги.

«Завдяки Вашій професійній, оперативній i самовідданій роботі постраждалі від російської агресії отримали таку необхідну в цей час допомогу», – йдеться у тексті подяки.

Загалом з Дрогобича у зону бойових дій скеровано вісім автомобілів швидкої допомоги.

Як зазначає очільник громади Тарас Кучма, такі подяки адресовані в першу чергу громаді, а саме: волонтерам, меценатам, бізнесу та міжнародним партнерам. Адже від початку повномасштабного наступу росії на терени України вдалося скоординувати зусилля всіх сторін, щоб налагодити чіткий механізм отримання та розподілу допомоги як для ЗСУ, так і для ВПО. Саме єдність громади, бізнесу та місцевого самоврядування – це запорука успіху у протистоянні московському терору.

Перейти до вмісту