Зібрали кошти на тепловізор: ансамбль «Верховина» провів благодійний концерт у Рихтичах

14:08 19 Квітня 2023

Вчора, 18 квітня, у Рихтичах відбувся благодійний концерт Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина». Окрім презентованої колективом народної творчості, активні рихтичани провели благодійний ярмарок.

Мета заходу – зібрати кошти на придбання тепловізора для воїнів, які захищають Україну.

Загалом в ході акції вдалось зібрати 33 770 гривень. Всі кошти передали на придбання тепловізора для хлопців, які зараз під Бахмутом.

Організатори висловлюють щиру подяку всім учасникам колективу та керівнику ансамблю Сергію Дмитрієву, активним односельчанам, які долучились до акції, о. Роману і о. Тарасу за духовну підтримку.

Смаколики для ярмарку приготували майстрині Марія Михняк, Христина Бігуняк, Олеся Куриляк, Галина Рупняк, матері у молитві храму Св. Василія Великого, Надія Гаджиєва і Тетяна Бігуняк.

Співорганізаторами акції виступили староста села Рихтичі Володимир Ченчак та керівниця Народному дому села Рихтичі Оксана Яворська.

До заходу долучились керівник управління культури і туризму Дрогобицької міської ради Станіслав Лецик і методист ЦКМ «Каменяр» Зоряна Знак.

Перейти до вмісту