Заклади громадського харчування у Дрогобичі відновлюють свою роботу у повному обсязі, – рішення комісії ТЕБ та НС

12:03 9 Липня 2020

У середу, 8 липня, на черговому засіданні міської комісії ТЕБ та НС прийняли рішення щодо послаблення карантинних заходів у Дрогобичі. Так, за словами начальника відділу економіки ДМР Тараса Бачинського, відсьогодні заклади громадського харчування у Дрогобичі зможуть поновити свою роботу у повному обсязі.

Мова йде про те, що рекомендації щодо роботи закладів громадського харчування до 22 години, які попередньо були ініційовані на державному рівні та відповідно прийняті органами влади на місцях – скасовано. Заклади громадського харчування можуть повернутися до звичного графіку роботи, але за умови дотримання карантинних заходів. Зокрема, говоримо про дезінфекцію, прибирання приміщення, забезпечення дистанції тощо, – зазначає Тарас Бачинський.

Роботу закладів громадського харчування ще раніше, дозволено як на літніх терасах просто неба, так і всередині приміщень. Працювати у Дрогобичі мають право також і спортивні зали та фітнес-центри. Однак, у будь-якому випадку обов`язковою умовою є дотримання карантинних заходів.

Перейти до вмісту